Privlaka - Kuća u nizu - prodaja

Osnovni podaci

Grad:Privlaka

Šira lokacija:Privlaka

Cijena/m²:614,04 €

Površina:57,00 m²

Površina okućnice:99,00 m²

Površina parcele:160 m²

Sobnost:4

Katnost:pri

Stanje:Neuseljivo

Udaljenost do mora:1000 m

Opis

Privlaka - stara kuća. Kuća se sastoji od tri objekta. Jedan objekat se sastoji od jedne prostorije ukupne površine 15 m2, drugi objekt se sastoji od prizemlja i kata (dvije prostorije) ukupne površine 30 m2, a treći objekt služi kao stara kuhinja ukupne površine cca 12 m2. Dvorište je ukupne površine 99 m2. Objekat ima vlastiti priključak vode. Vlasništvo 1/1.

Ostali podaci

Ostali podaci

  • Udaljenost do mora: 1000 m

Opis nekretnine

  • Osnovna infrastruktura: Gradski vodovod

Dozvole

  • Vlasnički list
Privlaka

Privlaka

Privlaka je smještena na prostranom, ravnom poluotoku pjeskovitog tla koji sa sjeveroistočne strane zatvara Ninski zaljev, a s jugozapadne Zadarski kanal. Od Nina je udaljena oko 2 km. Plitko priobalno more, obilje pitke vode o čemu i danas svjedoče brojni bunari razasuti po mjestu te obradiva pjeskovita površina, razlog su ranog naseljavanja. O tome govore i bogati arheološki nalazi te ostaci sakralnih objekata.

Privlaka je na regionalnoj prometnici Zadar-Nin-otok Vir. Do nje se lako može doći automobilom, samo je dvadesetak kilometara udaljena od Zadra, glavnog središta regije, koji je pak odlično povezan s cijelom Hrvatskom. Danas je Privlaka turističko mjesto, prije svega zahvaljujući brojnim pješčanim uvalama.

Broj pregledavanja: 870

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna