VRSI- zemljište sa projektom za gradnju devet apartmana

Osnovni podaci

Grad:Vrsi

Šira lokacija:Vrsi

Cijena/m²:60,00 €

Površina:1.440,00 m²

Udaljenost do mora:1000 m

Opis

Zemljište sa projektom za gradnju devet apartmana( šest jednosobnih od 43 m2 i tri apartmana od 99 m2), građevinska dozvola je u postupku izdavanja, ali je potrebno platiti komunalni i vodni doprinos. Na zemljištu se nalazi kontejner koji ima električni priključak za struju i vodu, sastoji se od dvije sobe sa WC-om. Zemljište se nalazi 1000 metara od mora.

Ostali podaci

Ostali podaci

  • Udaljenost do mora: 1000 m
  • Prijevoz: Autobus+Automobil

Opis nekretnine

  • Pristup nekretnini: Auto, Kamion, Kombi

Dozvole

  • Vlasnički list
Vrsi

Vrsi

Mjesto Vrsi se smjestilo na krajnjem sjeverozapadnom dijelu sjeverne Dalmacije, oko 20 km udaljeno od Zadra i oko 5 km udaljeno od najstarijeg hrvatskog kraljevskog grada Nina. Vrsi krasi prekrasna obala duga oko 34 km, bogata prirodnim plažama i uvalama pogodnim za kupanje.

Pedesetih godina 20. stoljeća stanovnici Vrsi se počinju spuštati na obalu i tamo graditi svoje kuće, a ujedno i novo naselje Mulo. Danas je Mulo oaza prekrasnih kuća čiji su domaćini uglavnom orijentirani prema turizmu. Drugo naselje na obali, Zukve razvilo se 60-ih i 70-ih godina 20. stoljeća kao vikend naselje.

Mjesto Poljica je drugo mjesto po veličini u Općini Vrsi. Poljica su smještena na zapadu Ravnih Kotara i oko 3 km je udaljena od mora.

Broj pregledavanja: 479

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna