PRIVLAKA - Sabunike - građevinski teren

Osnovni podaci

Grad:Privlaka

Šira lokacija:Privlaka

Cijena/m²:115,00 €

Površina:425,00 m²

Udaljenost do mora:350 m

Opis

Građevinsko zemljište pravilnog oblika, nalazi se u slijepoj ulici u naselju Sabunike. Idealno za gradnju obiteljske kuće ili dvije stambene jedinice. Postoji mogućnost prodaje još dvije parcele jednake površine tj. svaka po 425 m2 što je idealno za gradnju apartmana koje se nalaze pokraj ove parcele.

Ostali podaci

Ostali podaci

  • Udaljenost od centra: 100 m
  • Udaljenost do mora: 350 m
  • Prijevoz: Autobus+Automobil

Opis nekretnine

  • Pogled na more
  • Pristup nekretnini: Auto, Kamion, Kombi, Šleper

Dozvole

  • Vlasnički list
Privlaka

Privlaka

Privlaka je smještena na prostranom, ravnom poluotoku pjeskovitog tla koji sa sjeveroistočne strane zatvara Ninski zaljev, a s jugozapadne Zadarski kanal. Od Nina je udaljena oko 2 km. Plitko priobalno more, obilje pitke vode o čemu i danas svjedoče brojni bunari razasuti po mjestu te obradiva pjeskovita površina, razlog su ranog naseljavanja. O tome govore i bogati arheološki nalazi te ostaci sakralnih objekata.

Privlaka je na regionalnoj prometnici Zadar-Nin-otok Vir. Do nje se lako može doći automobilom, samo je dvadesetak kilometara udaljena od Zadra, glavnog središta regije, koji je pak odlično povezan s cijelom Hrvatskom. Danas je Privlaka turističko mjesto, prije svega zahvaljujući brojnim pješčanim uvalama.

Broj pregledavanja: 427

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna