NIN - ŽDRIJAC kuća prvi red do mora

Osnovni podaci

Grad:Nin

Šira lokacija:Nin

Cijena/m²:2.250,00 €

Površina:200,00 m²

Površina okućnice:223,00 m²

Površina parcele:299 m²

Sobnost:6

Katnost:pod,pri,prv,pot

Stanje:Uređeno i održavano

Energetski certifikat:C

Udaljenost do mora:15 m

Opis

Dvojna stambena zgrada s tri stambene jedinice koja se sastoji od podruma, prizemlja, kata i potkrovlja, ukupne građevinske bruto površine 235,94 m2. Podrum i prizemlje su kompletno uređeni, na katu su uređene sobe i kupatilo, dok je u potkrovlju uređeno kupatilo, a ostalo je bez namještaja. Svaki stan se sastoji od kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka, kupatila i dvije spavaće sobe. Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji uz more.

Ostali podaci

Ostali podaci

  • Stolarija: PVC stolarija
  • Udaljenost do mora: 15 m
  • Prijevoz: Autobus+Automobil

Opis nekretnine

  • Namješteno
  • Pogled na more
  • Osnovna infrastruktura: Gradski vodovod, Struja

Dozvole

  • Građevinska dozvola
  • Uporabna dozvola
  • Vlasnički list
Nin

Nin

Kontinuirani život u Ninu traje preko 3000 godina. Utemeljili su ga ilirski Liburni u 9.st.pr.Kr. kada nosi naziv Aenona. Na ruševinama naselja početkom 7. st. Hrvati osnivaju grad Nin, prvo političko, vjersko i kulturno središte srednjovjekovne države. Stoga Nin danas nosi titulu najstarijeg hrvatskog kraljevskog grada, čija je starogradska jezgra smještena na malom otočiću okružena dugim pješčanim plažama.

U sastav grada Nina ulazi 6 naselja, to su: Nin, Zaton, Grbe, Ninski Stanovi, Poljica-Brig i Žerava. Od Zadra, Nin je udaljen 15 km. Priroda i čovjek učinili su ga gradićem ugodnim za odmor i život, te zanimljivim zbog bogate kulturne i prirodne baštine. U njemu je najmanja katedrala na svijetu i krunidbena crkva sv. Nikole te jedna od najljepših svjetskih plaža.

Pješčane plaže Nina jedan su od njegovih zaštitnih znakova te se ubrajaju među najljepše u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Ninske plaže, zbog plitkog i toplog mora, posebno privlače obitelji s djecom. A vjetrovi u Ninskoj laguni čine ovaj akvatorij idealnim za surfanje i zmajarenje. Ukupna je dužina ninskih plaža čak 8000 metara. Nin ima očuvanu prirodu te izvanredno lijep okoliš. Ima ljekovito blato koje pouzdano liječi mnoge bolesti i solanu u kojoj se proizvodnja temelji na tisućljetnoj tradiciji. Od 2010. Nin je europsko odredište izvrsnosti.

Broj pregledavanja: 748

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna