PRIVLAKA - Mletak, građevinsko zemljište sa dozvolom

Osnovni podaci

Grad:Privlaka

Šira lokacija:Privlaka

Cijena/m²:186,27 €

Površina:2.040,00 m²

Opis

Građevinsko zemljište drugi red do mora od 1060 m2 sa pravomoćnom građevinskom dozvolom za gradnju stambenog objekta sa sedam apartmana. U prizemlju su predviđena tri jednosobna apartmana veličine 46 m2, svaki sa pripadajućim vrtom. Na prvom katu su predviđena dva apartmana, dvosobni veličine 86,40 m2, te jednosobni veličine 48,11 m2. Na drugom katu su predviđena dva apartmana, dvosobni veličine 82,48 m2, te jednosobni veličine 46,24 m2. U prizemlju je predviđena garaža od 22 m2, te spremište od 16,70 m2 pogodno za zajedničku ostavu ( bicikle,ležaljke...). 

Ostali podaci

Opis nekretnine

  • Pogled na more
  • Pristup nekretnini: Auto, Kamion, Kombi, Šleper
  • Osnovna infrastruktura: Gradski vodovod, Struja

Dozvole

  • Građevinska dozvola
  • Vlasnički list
Privlaka

Privlaka

Privlaka je smještena na prostranom, ravnom poluotoku pjeskovitog tla koji sa sjeveroistočne strane zatvara Ninski zaljev, a s jugozapadne Zadarski kanal. Od Nina je udaljena oko 2 km. Plitko priobalno more, obilje pitke vode o čemu i danas svjedoče brojni bunari razasuti po mjestu te obradiva pjeskovita površina, razlog su ranog naseljavanja. O tome govore i bogati arheološki nalazi te ostaci sakralnih objekata.

Privlaka je na regionalnoj prometnici Zadar-Nin-otok Vir. Do nje se lako može doći automobilom, samo je dvadesetak kilometara udaljena od Zadra, glavnog središta regije, koji je pak odlično povezan s cijelom Hrvatskom. Danas je Privlaka turističko mjesto, prije svega zahvaljujući brojnim pješčanim uvalama.

Broj pregledavanja: 748

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna