ARBANASI- kuća za rekonstrukciju i adaptaciju

Osnovni podaci

Grad:Zadar

Uža lokacija:Arbanasi

Cijena/m²:1.460,00 €

Površina:100,00 m²

Površina parcele:202 m²

Sobnost:2

Katnost:pri,prv

Stanje:Za adaptaciju

Udaljenost do mora:500 m

Opis

Stara kuća za adaptaciju u samom središtu Arbanasa. Kuća je površine 100 m2, a nalazi se na parceli od 202 m2. Sastoji se od prizemlja i kata. Prizemlje: kuhinja s blagavaonom, dnevni boravak, kupaonica i WC, spremište te natkrivena terasa površine 41 m2. Kat: dvije spavaće sobe i nenatkrivena terasa površine 58 m2. Vlasnik kuće posjeduje idejni projekt za rekonstrukciju i adaptaciju kuće te gradnju bazena u dvorištu. Adaptirana kuća bi postala luksuzna kuća pogodna za bavljenje turizmom, te za sami život u njoj čemu pridonosi mirna lokacija na kojoj se nalazi.

 

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE OBRATITI SE NA KONTAKT

099/432 31 31

Ostali podaci

Ostali podaci

  • Udaljenost do mora: 500 m

Dozvole

  • Građevinska dozvola
  • Vlasnički list
Zadar

Zadar

Grad Zadar je grad iznimne tritisućljetne povijesti i izuzetno vrijednog kulturnog naslijeđa. Smješten u samom srcu Jadrana, Zadar čini urbano središte Sjeverne Dalmacije kao administrativni, privredni, kulturni i politički centar regije te jedno od najpopularnijih hrvatskih turističkih odredišta.

Zadar je i grad u kojem je velik prostor ostavljen pješacima; šetnja uglačanim kamenim ulicama grada postat će šetnja kroz povijest, ali i doživljaj suvremenog života. Kao grad spomenik okružen povijesnim zidinama, Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu. Višestoljetna burna povijest, razaranja i stvaranja ostavili su ožiljke, ali i brojne zapise vremena, današnju vrijednu spomeničku baštinu grada. Iz svih povijesnih razdoblja sačuvane su brojne crkve i spomenici kulture na kojima su vidljiva umjetnička graditeljstva svih stilova.

Grad Zadar lako je dostupna destinacija kopnom, morem i zrakom. Ima odličnu prometnu infrastrukturu, kojom je izravno spojen s ostalim većim gradovima Republike Hrvatske: Zagrebom, Rijekom, Splitom i Dubrovnikom, te izuzetne kapacitete i suvremenu uslugu brojnih marina. Zračni promet, iako s male, ali suvremene međunarodne zračne luke (9 km udaljene od centra), spaja Zadar s većim hrvatskim gradovima te nekim glavnim europskim gradovima (London, Paris, Berlin, itd.). Arhipelag Zadra broji 24 veća i čak tristotinjak malih otočića i hridi, 3 parka prirode - Telašćica, Velebit i Vransko jezero te 5 nacionalnih parkova - Paklenica, Plitvice, Kornati, Krka i Sjeverni Velebit svrstavaju Zadar i njegovu okolicu u sam vrh turističke ponude Hrvatske.

Broj pregledavanja: 468

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna