ZADAR- kuća na Bokanjcu

Osnovni podaci

Grad:Zadar

Uža lokacija:Bokanjac

Cijena/m²:903,61 €

Površina:249,00 m²

Sobnost:5

Katnost:pri,prv

Opis

Samostojeća kuća na predjelu Put Bokanjca, sastoji se od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi kuhinja sa blagavaonom, dnevni boravak, tri spavaće sobe i kupatilo, dok se na katu nalazi kuhinja sa blagavaonom, dnevni boravak, dvije spavaće sobe i kupatilo.Kuća od 124 m2 tlocrtno  sagrađena je na parceli od 667 m2. Kuća je sagrađena na mirnoj lokaciji.

Ostali podaci

Ostali podaci

  • Stolarija: Drvena stolarija
  • Prijevoz: Autobus+Automobil

Opis nekretnine

  • Osnovna infrastruktura: Aktivna telefonska linija, Gradski vodovod, Struja

Prostorije (objekti) uz nekretninu

  • Balkon
  • Parking
  • Vrt

Dozvole

  • Građevinska dozvola
Zadar

Zadar

Grad Zadar je grad iznimne tritisućljetne povijesti i izuzetno vrijednog kulturnog naslijeđa. Smješten u samom srcu Jadrana, Zadar čini urbano središte Sjeverne Dalmacije kao administrativni, privredni, kulturni i politički centar regije te jedno od najpopularnijih hrvatskih turističkih odredišta.

Zadar je i grad u kojem je velik prostor ostavljen pješacima; šetnja uglačanim kamenim ulicama grada postat će šetnja kroz povijest, ali i doživljaj suvremenog života. Kao grad spomenik okružen povijesnim zidinama, Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu. Višestoljetna burna povijest, razaranja i stvaranja ostavili su ožiljke, ali i brojne zapise vremena, današnju vrijednu spomeničku baštinu grada. Iz svih povijesnih razdoblja sačuvane su brojne crkve i spomenici kulture na kojima su vidljiva umjetnička graditeljstva svih stilova.

Grad Zadar lako je dostupna destinacija kopnom, morem i zrakom. Ima odličnu prometnu infrastrukturu, kojom je izravno spojen s ostalim većim gradovima Republike Hrvatske: Zagrebom, Rijekom, Splitom i Dubrovnikom, te izuzetne kapacitete i suvremenu uslugu brojnih marina. Zračni promet, iako s male, ali suvremene međunarodne zračne luke (9 km udaljene od centra), spaja Zadar s većim hrvatskim gradovima te nekim glavnim europskim gradovima (London, Paris, Berlin, itd.). Arhipelag Zadra broji 24 veća i čak tristotinjak malih otočića i hridi, 3 parka prirode - Telašćica, Velebit i Vransko jezero te 5 nacionalnih parkova - Paklenica, Plitvice, Kornati, Krka i Sjeverni Velebit svrstavaju Zadar i njegovu okolicu u sam vrh turističke ponude Hrvatske.

Broj pregledavanja: 320

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna