VRSI - stara kuća u centru mjesta

Osnovni podaci

Grad:Vrsi

Šira lokacija:Vrsi

Cijena/m²:1.000,00 €

Površina:95,00 m²

Površina okućnice:445,00 m²

Površina parcele:580 m²

Sobnost:2

Katnost:pri

Stanje:Neuseljivo

Opis

VRSI - stara kuća u centru mjesta. Prodaju se dvije parcele jedna od druge udaljene 80 m. Na jednoj parceli se nalazi jedna stambena zgrada i 3 gospodarske zgrade. Površina parcele je 223 m2. Na drugoj parceli je jedna gospodarska zgrada, a površina parcele je 357 m2. Vlasništvo 1/1. 

Ostali podaci

Ostali podaci

  • Udaljenost od plaže:
    1000 m

Opis nekretnine

  • Blizina dućana
  • Blizina škole
  • Centar mjesta/grada
  • Miran predio

Dozvole

  • Vlasnički list
Vrsi

Vrsi

Mjesto Vrsi se smjestilo na krajnjem sjeverozapadnom dijelu sjeverne Dalmacije, oko 20 km udaljeno od Zadra i oko 5 km udaljeno od najstarijeg hrvatskog kraljevskog grada Nina. Vrsi krasi prekrasna obala duga oko 34 km, bogata prirodnim plažama i uvalama pogodnim za kupanje.

Pedesetih godina 20. stoljeća stanovnici Vrsi se počinju spuštati na obalu i tamo graditi svoje kuće, a ujedno i novo naselje Mulo. Danas je Mulo oaza prekrasnih kuća čiji su domaćini uglavnom orijentirani prema turizmu. Drugo naselje na obali, Zukve razvilo se 60-ih i 70-ih godina 20. stoljeća kao vikend naselje.

Mjesto Poljica je drugo mjesto po veličini u Općini Vrsi. Poljica su smještena na zapadu Ravnih Kotara i oko 3 km je udaljena od mora.

Broj pregledavanja: 144

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna