VRSI - građevinsko zemljište s građevinskom dozvolom

Osnovni podaci

Grad:Vrsi

Šira lokacija:Mulo

Cijena/m²:272,16 €

Površina:643,00 m²

Udaljenost do mora:400 m

Opis

VRSI/MULO - građevinski teren ukupne površine od 643 m2. Za zemljište je ishodovana pravomoćna građevinska dozvola za izgradnju kuće s bazenom. Prema projektu kuća se sastoji od prizemlja i kata ukupne površine 199,03 m2.  Plaćeni su svi vodni i komunalni doprinosi. Vlasništvo je uredno: 1/1. 

Ostali podaci

Ostali podaci

  • Udaljenost od plaže:
    400 m
  • Udaljenost od centra: 450 m
  • Udaljenost do mora: 400 m
Vrsi

Vrsi

Mjesto Vrsi se smjestilo na krajnjem sjeverozapadnom dijelu sjeverne Dalmacije, oko 20 km udaljeno od Zadra i oko 5 km udaljeno od najstarijeg hrvatskog kraljevskog grada Nina. Vrsi krasi prekrasna obala duga oko 34 km, bogata prirodnim plažama i uvalama pogodnim za kupanje.

Pedesetih godina 20. stoljeća stanovnici Vrsi se počinju spuštati na obalu i tamo graditi svoje kuće, a ujedno i novo naselje Mulo. Danas je Mulo oaza prekrasnih kuća čiji su domaćini uglavnom orijentirani prema turizmu. Drugo naselje na obali, Zukve razvilo se 60-ih i 70-ih godina 20. stoljeća kao vikend naselje.

Mjesto Poljica je drugo mjesto po veličini u Općini Vrsi. Poljica su smještena na zapadu Ravnih Kotara i oko 3 km je udaljena od mora.

Broj pregledavanja: 381

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna