Stambeno - poslovni objekt u centru Nina

Osnovni podaci

Grad:Nin

Šira lokacija:Nin

Cijena/m²:4.227,64 €

Površina:123,00 m²

Površina parcele:123 m²

Sobnost:3

Kupaonica:1

Katnost:pri,prv

Stanje:Održavano

Opis

NIN - Prodaje se stambeno-poslovni prostor u staroj gradskoj jezgri grada Nina. Objekt se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi poslovni objekt (restoran, konoba) koji se sastoji od kuhinje, ostave, tri wc-a, te unutarnjeg prostora restorana u kojem ima 12 sjedećih mjesta.  Restoran također ima oko 50 vanjskih sjedećih mjesta. Objekt posluje već dugi niz godina. Na katu se nalazi stambeni prostor sa tri spavaće sobe, kuhinjom, blagavaonicom, te wc-om. Prostor je idealan za obiteljsko stanovanje ili za stanovanje sezonskih radnika.

Ostali podaci

Opis nekretnine

  • Centar mjesta/grada
  • Osnovna infrastruktura: Gradski vodovod, Struja

Dozvole

  • Građevinska dozvola
  • Uporabna dozvola
  • Vlasnički list
Nin

Nin

Kontinuirani život u Ninu traje preko 3000 godina. Utemeljili su ga ilirski Liburni u 9.st.pr.Kr. kada nosi naziv Aenona. Na ruševinama naselja početkom 7. st. Hrvati osnivaju grad Nin, prvo političko, vjersko i kulturno središte srednjovjekovne države. Stoga Nin danas nosi titulu najstarijeg hrvatskog kraljevskog grada, čija je starogradska jezgra smještena na malom otočiću okružena dugim pješčanim plažama.

U sastav grada Nina ulazi 6 naselja, to su: Nin, Zaton, Grbe, Ninski Stanovi, Poljica-Brig i Žerava. Od Zadra, Nin je udaljen 15 km. Priroda i čovjek učinili su ga gradićem ugodnim za odmor i život, te zanimljivim zbog bogate kulturne i prirodne baštine. U njemu je najmanja katedrala na svijetu i krunidbena crkva sv. Nikole te jedna od najljepših svjetskih plaža.

Pješčane plaže Nina jedan su od njegovih zaštitnih znakova te se ubrajaju među najljepše u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Ninske plaže, zbog plitkog i toplog mora, posebno privlače obitelji s djecom. A vjetrovi u Ninskoj laguni čine ovaj akvatorij idealnim za surfanje i zmajarenje. Ukupna je dužina ninskih plaža čak 8000 metara. Nin ima očuvanu prirodu te izvanredno lijep okoliš. Ima ljekovito blato koje pouzdano liječi mnoge bolesti i solanu u kojoj se proizvodnja temelji na tisućljetnoj tradiciji. Od 2010. Nin je europsko odredište izvrsnosti.

Broj pregledavanja: 910

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna