NIN - građevinsko zemljište sa pravomoćnom građevinskom dozvolom

Osnovni podaci

Grad:Nin

Šira lokacija:Nin

Cijena/m²:207,23 €

Površina:941,00 m²

Površina parcele:941 m²

Udaljenost do mora:400 m

Opis

Prodaje se građevinsko zemljište sa pravomoćnom građevinskom dozvolom za gradnju četiri apartmana sa bazenom. U prizemlju zgrade je  predviđen dvosoban stan  površine 93,31 m2 i trosoban stan površine 107,01 m2, te na katu dva stana - dvosoban stan površine 101,37 m2 i trosoban stan površine 101,67 m2. Građevinsko zemljište površine 941 m2 se nalazi 400 metara od mora sa plaćenim svim doprinosima, struja i voda se nalaze neposredno uz teren. Vlasništvo je uredno 1/1.

Ostali podaci

Ostali podaci

  • Udaljenost do mora: 400 m
  • Prijevoz: Autobus+Automobil

Opis nekretnine

  • Miran predio
  • Plaćen komunalni doprinos
  • Pristup nekretnini: Auto, Kamion, Kombi

Dozvole

  • Građevinska dozvola
  • Vlasnički list
Nin

Nin

Kontinuirani život u Ninu traje preko 3000 godina. Utemeljili su ga ilirski Liburni u 9.st.pr.Kr. kada nosi naziv Aenona. Na ruševinama naselja početkom 7. st. Hrvati osnivaju grad Nin, prvo političko, vjersko i kulturno središte srednjovjekovne države. Stoga Nin danas nosi titulu najstarijeg hrvatskog kraljevskog grada, čija je starogradska jezgra smještena na malom otočiću okružena dugim pješčanim plažama.

U sastav grada Nina ulazi 6 naselja, to su: Nin, Zaton, Grbe, Ninski Stanovi, Poljica-Brig i Žerava. Od Zadra, Nin je udaljen 15 km. Priroda i čovjek učinili su ga gradićem ugodnim za odmor i život, te zanimljivim zbog bogate kulturne i prirodne baštine. U njemu je najmanja katedrala na svijetu i krunidbena crkva sv. Nikole te jedna od najljepših svjetskih plaža.

Pješčane plaže Nina jedan su od njegovih zaštitnih znakova te se ubrajaju među najljepše u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Ninske plaže, zbog plitkog i toplog mora, posebno privlače obitelji s djecom. A vjetrovi u Ninskoj laguni čine ovaj akvatorij idealnim za surfanje i zmajarenje. Ukupna je dužina ninskih plaža čak 8000 metara. Nin ima očuvanu prirodu te izvanredno lijep okoliš. Ima ljekovito blato koje pouzdano liječi mnoge bolesti i solanu u kojoj se proizvodnja temelji na tisućljetnoj tradiciji. Od 2010. Nin je europsko odredište izvrsnosti.

Broj pregledavanja: 1434

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna