Privlaka - Građevinsko zemljište - prodaja

Osnovni podaci

Grad:Privlaka

Šira lokacija:Privlaka

Cijena/m²:90,00 €

Površina:1.000,00 m²

Udaljenost do mora:800 m

Opis

Prodaje se građevinsko zemljište u površini od 1000 m2. Zemljište je pravilnog pravokutnog oblika, dimenzije cca 14m*70m. Ima asfaltni pristup, priključci struje i vode uz teren. Od plaže Škrapavac udaljenost je 800 m, a od plaže Sabunike  je udaljeno 1000 m. Zemljište je na mirnom mjestu i idealno je za gradnju kuće ili kuća u nizu. Moguća je djelomična kompenzacija kroz građevinske radove.

Cijena bez kompenzacije je 90.000,00 eura.  Vlasništvo je 1/1 bez tereta. 

Sve informacije zvati na broj 099 432 3131.

Ostali podaci

Ostali podaci

  • Udaljenost od plaže:
    800 m
  • Udaljenost do mora: 800 m

Opis nekretnine

  • Asfaltirani prilaz

Dozvole

  • Vlasnički list
Privlaka

Privlaka

Privlaka je smještena na prostranom, ravnom poluotoku pjeskovitog tla koji sa sjeveroistočne strane zatvara Ninski zaljev, a s jugozapadne Zadarski kanal. Od Nina je udaljena oko 2 km. Plitko priobalno more, obilje pitke vode o čemu i danas svjedoče brojni bunari razasuti po mjestu te obradiva pjeskovita površina, razlog su ranog naseljavanja. O tome govore i bogati arheološki nalazi te ostaci sakralnih objekata.

Privlaka je na regionalnoj prometnici Zadar-Nin-otok Vir. Do nje se lako može doći automobilom, samo je dvadesetak kilometara udaljena od Zadra, glavnog središta regije, koji je pak odlično povezan s cijelom Hrvatskom. Danas je Privlaka turističko mjesto, prije svega zahvaljujući brojnim pješčanim uvalama.

Broj pregledavanja: 178

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna